apr 072009
 

Zondagavond maar even snel iets voor mijzelf in elkaar gezet. Want eetafspraak ging niet door en de asperge-taart verhuisde daarom naar de volgende dag.

Een paar stukjes kip-medaillon in dunne reepjes gesneden, geroerbakt in een peperolie. Daaraan toegevoegd kort gegaarde haricots verts, krulsla, komkommer, tomaat, zwarte olijven. Zeven-minuten-ei als garnering. Snufje zout op het ei. Nog een paar druppeltjes olijfolie er over (geen azijn). Met wat stokbrood. Lekker!

Interessant: die kip-medaillons hebben iets meer vet dan kipfilets, en smaken aanzienlijk beter als je ze roerbakt — veel beter zelfs dan de kipfilets van een beroeps kok in ons kipppenproef-festijn.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)