mei 072009
 

Ik ontdek de laatste weken groentes die ik vroeger maar niets vond en nu lekker. Ik kom plotseling thuis met raapstelen, bieten, bospeen en postelein. En ik eet ze met plezier.

Dit recept spreekt eigenlijk voor zich. Er had misschien nog een lichte romige toets door de postelein moeten zitten, maar ik had geen room meer. Postelein paar minuten in roomboter bakken en een scheutje witte wijn toevoegen. De coquilles zijn 15 seconden door een mengsel van sesamolie en lichte sojasaus gehaald. Dat proef je net, en meer hoeft ook niet. Dan op de grill, een minuutje of twee aan elke kant.

Met recht een heerlijk snel klaar gerecht!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)