apr 082008
 

Dit gerecht slaagde er zowaar in om even een straaltje zon te vangen — al blijft het verder erg fris en koel buiten, we konden gisteren in ieder geval binnen even een zomers gevoel krijgen.

Voor de salade kook ik een paar nieuwe aardappelen, puntasperges, haricots verts en twee eieren. Op een bedje van krulsla en dan verder garneren met wat roze garnaaltjes, stukjes tomaat, en wat groene kruiden (peterselie, bieslook, maar niet te veel). Met een vinaigrette van olijfolie, walnootolie en balsamico en één dropje tabasco.

De vis is zachtjes gebakken (bijna gesmoord) in wat olie en van binnen boterzacht. Zo hebben we ’t het liefst.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)