sep 152008
 

We zijn wat recepten aan het recyclen. Ik maakte gisteren onder meer een omgekeerd groententaartje, waarvan ik een half jaar geleden het recept al publiceerde.

Het is niet zo’n fotogeniek recept, maar het smaakte uitstekend. Het rare is dat ik echt niet meer weet waar dit recept vandaan komt. Of heb ik het zelf verzonnen?

  3 Responses to “Tarte tatin met uiencompote, lof en geitenkaas”

  1. Geitenkaas is niet mijn ding… maar wel leuk zo’n omgekeerde taart… en recepten herhalen is niet meer dan logisch…

  2. @Aline: blokjes licht belegen echte Leidse kaas gaan ook prima bij dit recept!

  3. Lijkt me heerlijk, een beetje herfstig ook wel. :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)