jul 172008
 

Een paar dagen geleden maakte ik deze ovenschotel in Portugese stijl.

  • restjes groente
  • paar aardappelen
  • restjes vlees
  • chorizo
  • 3 tenen knoflook fijn gesneden
  • 1 ui gepeld en in stukjes
  • olijfolie

Restjes-verwerking; ik had snijbonen, wat venkel en aardappel alvast (niet te lang) voorgekookt. Er was ook nog wat kip en een tweetal gekruide saucijsjes over. Deze bakken en in blokjes snijden. Tenslotte een prutje maken van ui en knoflook en daar stukjes chorizo in bakken. Eventueel een eetlepel tomatensaus toevoegen als die voorhanden is. Alles in een ovenschaal, door elkaar husselen en in een half uur op 180 graden verder laten garen.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)