mrt 312008
 

Donderdag op de markt waren er weer echte Hollandse asperges. Net als Het Ministerie zouden we hier in huize Ooijer wel elke dag asperges kunnen eten.

Dus ging vrijdag een stukje van het afgelopen paasdiner in de herhaling.  Echte (dus niet groene) Hollandse asperges met gerookte zalm en ei. Dat smaakt toch beter dan afgelopen zondag, toen ik geen witte meer kon krijgen. Ook de aardappelen uit de oven van afgelopen zondag maakte ik nog een keer. Dat blijft een aanrader.

Tenslotte ook maakte ik mijn aardbeientaart. Die viel zozeer in de smaak dat hij al op was voor ik een foto had gemaakt. Ik schreef het recept al eens eerder op. Ik gebruikte nu iets minder boter en wat meer ei, en, inderdaad, het was voortreffelijk.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)