okt 232008
 

Gisteren was dochterlief voor het laatst op haar oude baan, vanaf volgende maand werkt ze elders met mogelijk meer perspectief. Tijd voor een klein feestelijk dinertje met z’n vieren. Vooraf maakte ik een luxe variant van de al-oude meloen met ham. Neem twee plakje pata negra en één plakje serrano per persoon. Neem twee kleine meloentjes, snij die door midden. Schoonmaken en de bolletjes er uit scheppen. Deze bolletjes een uur of langer in port laten marineren. Bij het opmaken weer terug de meloenschil in. Takje munt.

Aankleden met wat andere vruchten (Zespri kiwi en blauwe bes).

  One Response to “Feest”

  1. Leuke manier van presenteren, die bolletjes terug in die meloen!
    (“”ga ik ook eens doen””,
    rijmde ze)

    sanne

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)