mei 062007
 

Opnieuw iets gemaakt uit "Groente" van Peter Gordon. Het is een heel slim en simpel recept (pagina 83) voor gevulde puntpaprika’s uit de oven.

  • 4 puntpaprika’s, schoongemaakt zoals in het boek staat, dan kan je ze vullen met het volgende :
  • 4 fijngehakte tasty tom tomaatjes
  • 1 bosje fijngehakte basilicum
  • 4 dikke tenen knoflook in plakjes
  • 4 takjes tijm (1 per paprika)

Leg op een bakblik en giet er ook nog wat olijfolie over. 25 minuten in een oven van 190 graden, of totdat de paprika echt begint te blakeren.

Ik legde er wat citroenen naast voor de vis die er bij kwam. Met aardappelen die ik ook al eerder beschreef, zag ons bordje er dan zo uit:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)