jul 072006
 

Eerste versie.

Dit is een makklijke basis-pasta die bij elk visgerecht prima smaakt. Het idee is dat je met knoflook en ansjovis (de zoute versie) de basis legt en het dan aankleedt met wat groentetjes en bijvoorbeeld garnalen. De saus maak je alsof je aan het wokken bent, dus in een koekenpan op een heel hoog vuur. Het is dus ook nog een snel-klaar recept!

–    pasta voor 2, gekookt zodat die gaar is als ook de saus klaar is!
–    2 tenen knoflook fijn gehakt
–    4 zoute ansjovis filets fijngehakt
–    olie
–    8 groene asperges in stukjes
–    handje (gekookte) garnalen uit de diepvries
–    wat cayennenpeper

Fruit de knoflook en de ansjovis in de olie op een hoog vuur, totdat de knoflook lichtbruin is en de ansjovis grotendeels opgelost. “Wok” dan de asperges mee, en voeg op het laatst de garnalen toe en eventueel wat kruiden. De pasta moet nu gaar zijn. Giet die af en voeg die bij de saus. Direct opdienen.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)