okt 072006
 

Ik had het even gemist, dat er recent al weer het derde kookboek van Tessa Kiros was verschenen. Ik had het niet gezien bij mijn locale boekhandel, maar vanochtend bij Blankevoort in Amstelveen lag het er gelukkig. Dan maar een kookboekje minder voor mijn verlanglijstje voor Sinterklaas, ik kon het echt niet laten liggen. Tessa Kiros blijft ons verrassen met simpele maar o zo lekkere recepten. De recepten zijn geordend op kleur. In het eerste hoofdstuk ("rood") dan ook veel tomaten en rode vruchten. Ik heb al een heel lijstje gemaakt van uit te proberen recepten.

Maar na een uurtje lezen werden mijn ogen moe. Het boek is prachtig vormgegeven, maar dat is ten koste gegaan van de leesbaarheid. In haar vorige boek was de tekst ook al grijs, maar in ieder geval nog donkergrijs. Dit boek heeft een middengrijze kleur voor de tekst, gecombineerd met een zeer ongebruikelijk lettertype (ik herken het in ieder geval niet) dat naar mijn smaak te dicht op elkaar gezet is.

H., die ook in Amstelveen was, wilde meteen de Merinque met Aardbeien en Chocola gaan proberen. Toevallig staat dat recept ook op Bol.com, dus ga daar eens kijken.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)