aug 062013
 

Dit was een recept uit een klein boekje waarvan we eigenlijk al wisten dat het niet kon. Maak met bladerdeeg een quichebodem en vul die met:

  • schijfjes van een bol mozarella
  • schijfjes van 2 grote vleestomaten (of coeur de boeuf)
  • blaadjes van een bos basilicum gesnipperd
  • een ons geraspte parmezaan (er over gestrooid)

Dit gaat 30 minuten in een oven van 180-190 graden hete lucht. En inderdaad. Het werd veel te nat: op een gegeven ogenblik kookte de vulling zelfs over, maar het deeg bleef slap. Er had beter lasagne tussen kunnen zitten.

Het was wèl lekker, en de volgende ochtend ook nog eens een heerlijk onderdeel van het ontbijt.  Toen was het weer allemaal netjes gestold. Het zag er alleen niet meer uit.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)