aug 072013
 

Een volgend probeersel op het smalle pad van de taarten.

Het is het gebak van het romanovski-taartje, dat heb ik midden doorgesneden en van binnen gevuld met de chocolade cremeux die ik al eens eerder maakte, en halve ontpitte (verse) kersen. Bovenop heb ik een klein laagje van het gebak afgesneden, daarop weer kersen en cremeux. De volgende dag de zijkant ingesmeerd met chocolade die in een klein beetje room was opgelost.

Hoewel het gebak nu beter was dan in de versie die ik vroeger maakte, was het nog erg compact en was de buitenkant ook iets te stevig. Maar het begint te komen! Ik had de stukken meegenomen naar mijn maandagavond-praatgroepje en hij ging bijna helemaal op (dus bijna iedereen nam een tweede stukje!).

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)