jul 262009
- Bruscetta al pomodore (Geroosterd brood met geroosterde tomaat, ansjovis en basilicum)
- Vol-au-vent al Formaggio e Funghi (Bladerdeeg pasteitjes met zachte blauwe kaas en champignons)
- Insalata Caprese (Salade van tomaat, mozarella, basilicum en kleine zwarte olijven)
- Carpaccio di Bresaola, Rucola e Kanterkaas (Carpaccio van Bresaola met rucola en kanterkaas)
- Vitello Tonnato Freddo
Calde(Kalfsvlees in een koude saus van tonijn) - "Tatin" alle zucchine (Omgekeerde courgette-taart)
- Mousse di cioccolata (Chocolademousse)
- Koffie en likeur
Wijnen (allebei onder een tientje, maar beide smaken minstens zo goed als hun veel duurdere concurrenten – gekocht bij: Drinkland, Oegstgeest):
Dat klinkt heerlijk, en ik ga er zeker wat van proberen.
Alleen: ben benieuwd wat er nou “warm” was aan je Vitello Tonnato Calde? (want “Calde” betekent “warm”….en in je recept laat je het afkoelen, en zo doe ik het trouwens zelf ook altijd – net als in het klassieke Italiaanse recept voor zover ik weet…..)
Anyway: eet heerlijk en kook met plezier, en leuk dat je ons er deelgenoot van maakt!
sanne
Ja, wou ik ook net zeggen: het zou “freddo” moeten zijn als het over koud gaat. :) Ciao!
@Nicoletta en Sanne: oh wat zat ik te slapen toen ik deze samenvatting maakte… Er zaten nog een paar fouten in de namen, ik heb ze hopelijk nu allemaal hersteld.