jul 262009
 

Wijnen (allebei onder een tientje, maar beide smaken minstens zo goed als hun veel duurdere concurrenten – gekocht bij: Drinkland, Oegstgeest):

  3 Responses to “Zaterdagavond diner”

  1. Dat klinkt heerlijk, en ik ga er zeker wat van proberen.

    Alleen: ben benieuwd wat er nou “warm” was aan je Vitello Tonnato Calde? (want “Calde” betekent “warm”….en in je recept laat je het afkoelen, en zo doe ik het trouwens zelf ook altijd – net als in het klassieke Italiaanse recept voor zover ik weet…..)

    Anyway: eet heerlijk en kook met plezier, en leuk dat je ons er deelgenoot van maakt!

    sanne

  2. Ja, wou ik ook net zeggen: het zou “freddo” moeten zijn als het over koud gaat. :) Ciao!

  3. @Nicoletta en Sanne: oh wat zat ik te slapen toen ik deze samenvatting maakte… Er zaten nog een paar fouten in de namen, ik heb ze hopelijk nu allemaal hersteld.

Leave a Reply to MrOoijer Cancel reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)