mei 242009
 

We zijn er even niet. Nou ja, er is toch internet, zo nu en dan een berichtje kan nog wel. Maar de hond is weer op vakantie naar Texel en wij zijn mee.

Daar hebben ze in ieder geval een paar heel goede viswinkels, dus wij klagen niet. De pasta-saus is een variatie op een bekende vluggertjes-pasta:

  • 3 tenen knoflook fijn gehakt
  • 1 sjalotje fijn gehakt
  • 1/2 groene peper fijn gehakt zonder pitjes
  • 50 gr chorizo in kleine stukjes
  • 4 bosuitjes in niet zo fijne stukjes
  • 250 gr cherry tomaatjes in halfjes
  • een flinke hand peterselie
  • olijfolie

De eerste vier ingrediënten smoren in de olijfolie tot ze goed gemengd zijn qua smaak. Dan de bosuitjes en de tomaten nog even zacht meekoken. Vuur uitzetten en de peterselie er over strooien.

  • 200 gram penne
  • 2 stukjes gefileerde zeebaars
  • 2 schoongemaakte rauwe tijgergarnalen
  • 1 tl ras-el-hanout kruidenmengsel
  • olijfolie

De penne koken volgens de gebruiksaanwijzing. De zeebaars en garnalen inwrijven met de ras-el-hanout. Beide bakken in de olijfolie (de zeebaars moet langer dan de garnalen). Als de penne gaar is deze afgieten en door de saus mengen. Saus even opwarmen. Opdienen zoals op de foto (of beter).

  One Response to “Pasta met tijgergarnaal en zeebaars”

  1. Pfffff…..nou gebruik ik Ras-el-Hanout op/in een boel (omdat ik het zo lekker vind), maar heb er toch verdorie nog niet aan gedacht de tijgergarnalen erin te bakken!!!
    Dom…dus dank voor de tip!

    ‘k Wens de hond een heerljke vakantie, en jullie ook….

    sanne

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)