apr 052009
 

We gingen op 2 april naar de Aspergehof in Woubrugge: die dag zou hun winkel weer open gaan. En ja, ze waren er weer. De lekkerste asperges van Zuid-Holland.

De winkel is verplaatst, er was iets aan de hand met het bestemmingsplan waar de oude winkel niet in paste. Voor ons klanten is dat prima, de nieuwe winkel is veel groter en heeft ook veel meer andere spulletjes. Zo kocht ik ook nog een heel lekker boerenkaasje van ongeveer een pond. Er zijn meer van dit soort mooie boerenwinkels in de buurt, misschien moet ik er nog een paar binnenkort bezoeken en er over bloggen. Ze zijn de moeite waard!

Op zo’n eerste dag is het nog niet zo druk. We hebben lang staan kletsen over de beste manier om asperges klaar te maken. Ik heb mijn methode met de braadzak uitgelegd: ze wilden het graag eens gaan proberen. Wees dus niet verbaasd als ze over een paar weken ook braadzakken verkopen bij de Aspergehof!

Vanavond gaan de gekochte asperges in een asperge-taart die ik al een paar keer eerder maakte, zie hier in mei 2008.

  One Response to “De lekkerste asperges van Zuid-Holland”

  1. Heerlijk. Ik ga trouwens binnenkort jouw methode met de braadzak proberen. Johannes van Dam stopt ze trouwens gewoon in de magnetron!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)