feb 122008
 

Het was weer verwerken van restjes. Ik maakte een wat pikante tomatensaus met blokjes kip voor over de pasta. Daarnaast een paprika gevuld met geitenkaas. Beiden licht geïnspireerd door de delicious van februari.

  • twee punt-paprika’s gehalveerd en schoongemaakt
  • een mengsel van een halve rode ui en een flinke teen knoflook, gepureerd
  • een bettina-geitenkaasje, in twee gedeeld en verder verbrokkeld. Dit kaasje heeft er een beetje spek omheen, verdeel dat gewoon mee
  • in stukjes gesneden groene (zoete) cherry tomaten
  • handje munt
  • olijfolie

Gebruik de onderste helft van de paprika’s, de rest doen we binnenkort voor iets anders. Vul met het ui-mengsel, verkruimel daarop de kaas, en leg er de tomaten op. En de munt. Besprenkel met wat olijfolie en zet het een half uur in de hete oven. Lekker!

  3 Responses to “Met geitenkaas gevulde paprika”

  1. het ziet er heerlijk uit. Ik heb me weleens afgevraagd wat ik met zo’n mooi geitenkaasje met spek eromheen kon doen en dit lijkt me een uitstekend idee.
    Ik zie op je blog trouwens veel meer lekkers…..

  2. Dank, dank. Ik heb ook nog een ander leuk recept met een bettine kaasje: http://mrooijer.web-log.nl/mrooijer/2007/09/bettine_met_zal.html

  3. het was heerlijk!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)