sep 102007
 

Ik had dus nog wat spullen over van zaterdag, en dat bleek heel mooi te combineren. Ik maakte een bedje van groentes voor de vis.

  • 100 gr puy linzen, 20 minuten gekookt in ruim water met wat verse italiaanse kruiden (1/3 AH pakje italiaanse kruidenmix); afgieten en gooi de kruiden na koken weg;
  • 200 gr snijbonen in kleine ruiten gesneden; 10 minuten gekookt in ruim water en dan afgieten en afkoelen;
  • 1 rode ui in fijne ringen met wat knoflook gesmoord in olie;
  • door elkaar mengen met wat kappertjes en wat in twee helften gesneden olijven.

Ik maakte het restje tomatensaus van zaterdag weer warm, met een klein scheutje van een eerder gemaakte saus met paprika en tomaten. Tenslotte bakte ik zes stukjes Tilapia-filet. De saus gaat door de groentetjes en over de vis.

  • 100 gram zelfgemaakte tomatensaus met een beetje paprika (recept volgt spoedig);
  • 3 ons Tilapia-filet, droog gedept, bebloemd, met een beetje zout en peper gebakken in wat olie in de koekenpan.

We aten er ook nog mooie Patatas Bravas bij.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)