dec 142007
 

Afgelopen dinsdag kookte S. weer de zuurkool uit het kookboek "Lekker Hollands" van Yolanda van der Jagt. Ik heb het nog steeds zelf niet gemaakt, dus ik weet niet precies waarom het zo’n top-recept is, maar top is het zeker. Van sinterklaas kreeg ik dit jaar ook de kookschriftjes 1 en 2 van Yolanda. Ze staan weer vol met simpele maar o zo lekkere recepten. Eén ervan had ik in mijn hoofd toen ik woensdag wat groente maakte bij de aardappelkroketten.

  1. maak zelf een tomatensaus van 6 Tasty toms, wat sjalot, knoflook en een vleugje cayennepeper
  2. maak twee dunne preitjes schoon en snij het wit in de lengte in twee
  3. rol deze 4 delen in een plakje rauwe (Parma) ham en leg ze in een ovenschaaltje
  4. besprenkel ze met de tomatensaus, en wat zout en zwarte peper.

Dit gaat dan een half uur de oven in op 180 graden.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)