apr 222012
 

Soms, een enkele keer, doe je in het leven iets heel stoms. Dat was bijvoorbeeld zaterdag zo. Normaal koop ik vleeswaren bij de speciaalzaak, maar zaterdag had ik alleen nog maar ham nodig, er was verder genoeg beleg, ik wilde alleen nog een paar plakjes voor bij het gebakken ei. Te lui om om te lopen kocht ik het samen met wat andere boodschappen maar bij AH.

Nou, ik beloof jullie, ik zal het echt nooit meer doen. Het was zo smerig, het was bijna net zo erg als op de PVV stemmen. Het was kledderig omdat er 13% water in zat en het was vies omdat het ondanks een “puur en eerlijk” plakkertje gemaakt leek van restjes aan elkaar geplakt varkensvlees met een grote hoeveelheid smaakstoffen. Toen ik vanochtend een eitje bakte en er tegen beter weten in een paar reepjes ham naast legde, veranderde door de hoeveelheid vocht het bakproces in een kookproces, en de geur was ook niet echt aangenaam.

Gelukkig kon ik het ei nog deels van de ham scheiden, en kon het merendeel van de ham de groene bak in. Mag dat wel, die kunstmatige troep bij het groene afval? Mijn (gevoelige) maag vond van niet, want hij protesteerde hevig tegen het beetje ham dat ik dan wel binnen kreeg.

Ik heb mijn lesje weer geleerd.

PS. Sorry dat deze site een paar uur onbereikbaar was vanwege een fout van mij. Even vergeten iets te testen.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)