jun 012015
 

Regelmatig maak ik even een curry. Groentes en vlees wokken, wat curry-pasta of poeder erbij, een beetje kokosmelk en dat even laten sudderen terwijl onderwijl de rijst (of de noedels) kookt. Een echte curry heeft een flinke hoeveelheid saus – dat past vooral bij noedels, maar met rijst maak ik het als een gemengde rijst.

2015-06-01

 

 

Ik had wat lamsvlees over dat al gaar was, mengde dat dus later door de curry en deed er ook ananas bij.  Een schijfje ananas van de gril en het geheel garneren met wat koriander, bieslook en reepjes (niet-hete) peper. Dan ziet het er ook nog leuk uit.

Curry met ananas is natuurlijk een klassieker, waarvan het recept van januari 2007 nog steeds één van mijn favorieten is.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)