mei 292015
 

Even een hapje voor vooraf, tussendoor, bij de borrel of bij de lunch. Gril witte asperges en plakjes aubergine. Hol baby-paprikaatjes uit (zg. Tinkerbells) en gril ze ook [*].

2015-05-29

Per hapje:

  • 3 plakjes gegrilde aubergine
  • 2 keer 1/4 gegrilde asperge
  • 1 baby-paprikaatje
  • klein beetje crème fraîche
  • paar snippertjes kaas, of p/z

Rol de asperges in twee plakjes aubergine; maak verder af zoals op de foto. Klein kloddertje room en kaas er op. Met een brandertje even de room en de kaas beroeren.

Vooral de smaak van de aubergine en de asperge combineert uitstekend. Voor de paprika is een tomaat misschien net zo lekker. Kaas is niet nodig, de crème fraîche wel.

[*] Ik gebruik een gril pan, maar de kleine paprika’s gaan daar lastig op. Je kunt ze even in het vuur van het gas houden, of, als je electrisch kookt, bewerken met de crème brûlée brander.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)