mei 182014
 

Ik reed vrijdag voor de lunch via Mijdrecht richting Vinkeveen. Halverwege linksaf de polder in en langs het riviertje de Waver rijden door het prachtige landschap. Na een kilometer of 5 ligt het restaurant De Voetangel op de driesprong bij deze brug.
2014-05-18a

OP die plek stond al eeuwen geleden een herberg. Nu is het nieuwbouw, al lijkt het van binnen nog een beetje op het bruine cafe waar Wim Sonneveld regelmatig kwam. Het geheel is uitgebouwd tot een leuk restaurant. Je kunt ook buiten eten, maar we vonden het nog een beetje te fris.

Het eten was buitengewoon goed. Hier troffen we een kok die met plezier kookt en wil laten zien wat hij  kan. Niet buitenissig, gewoon goed met net een tikje bijzonder. De kalfszwezerik voor Jeannette was voortreffelijk klaargemaakt; bij mij was vooral het toetje mooi: sorbetijs van bergamot-citroen en een frambozen-cheesecake.

Een adresje om vaker te komen!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)