jun 222013
 

Snelle pasta, die niet veel meer tijd nodig heeft dan de pasta moet koken. Woensdag gegeten in de avondzon.

  • 3 ons wilde spinazie
  • 2 tenen knoflook grof gehakt
  • walnoten of pijnboompitten (even geroosterd)
  • olie
  • 1/2-1 ons blauwe kaas
  • 1,5-2 ons tagliatelle (de verse)

Rooster de pijnboompitjes bruin in een tikje olie. Even opzij leggen. De knoflook fruiten in een beetje olie, dan de spinazie op hoog vuur roerbakken tot die geslonken is. In een zeef doen en het meeste vocht er uit duwen. Evt. grof hakken. De blauwe kaas in stukjes snijden en met de spinazie en de pitjes terug de pan in. Tagliatelle koken tot de beetgaar is, even laten uitlekken en in de wokpan bij de spinazie doen. Even goed doorwarmen tot de kaas begint te smelten.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)