jul 092012
 

Nodig wat vrienden en familie uit  voor een diner. Laat de regen om 17:00 uur ophouden en doe de tuindeuren open, zodat de geur van een schoongespoelde lucht met de verse zonnestralen naar binnen komt. Selecteer een paar betere recepten en kook met veel passie.

Zo begon een zeer geslaagde avond.  Menu:

  • Bruscetta tomaat, basilicum, met en zonder ansjovis (bij de borrel)

Erbij een Pinot Grigio en een Barbera d’Asti van Wines and More.

  2 Responses to “Table d’Hôte”

  1. We hebben heerlijk gegeten Jan! En gezellig zo in een gezelschap dat we niet van tevoren kenden.

  2. Het was fantastisch; heerlijk gegeten, gezellig getafeld, lekker gekeuveld!
    En inderdaad, ook al zaten we niet buiten, wel bijna! Al met al zeer geslaagd, leuk dat we nu de foto hebben!!!

Leave a Reply to Aldrik en Irene Cancel reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)