Is de keuken helemaal klaar? Nog niet helemaal, de glazen achterwand komt nog en er moet ook nog geschilderd worden (pas na de zomer vakantie). Maar het is al een feestelijk gezicht. En er kan lekker gekookt worden.
Op de inductie-kookplaat staat nog wat zelfgemaakte tomatensaus te wachten. Daarnaast een prachtige vlakke grill-plaat. Daarop had ik paprika gegrild, en dan ontveld en gepureerd. Prachtig ding. Hij word echt heel heet en werkt perfect op inductie. Een Spaans product.
Het recept:
- 2 gegrilde, schoongemaakte en gepureerde punt-paprika’s
- zelf gemaakte tomaten saus
- 750 gram mooie porties kabeljauw
- 1 limoen
- olie, peper en zout
- bieslook, peterselie
Kabeljauw in een schaal met wat olie en er schijfjes limoen overheen leggen. Wat p/z. De gepureerde paprika en wat zelf gemaakte tomatensaus mengen. Dit gaat over de vis tot die net onder staat. Wat gesnipperde bieslook en peterselie er over. 15-20 minuten in een hete oven. Opdienen met stokbrood en sla.
van welk merk is die gietijzeren grilplaat
wie helpt me verder
vr gr Mic