apr 182011
 

Typisch Italiaans: rolletjes kalfsvlees gevuld met belegen geitenkaas, seranoham, een blaadje salie en witte asperge (voorgekookt). Even aanbraden en gaar laten sudderen in een geconcentreerde rodewijnsaus die ik eerder had gemaakt en waarvan nog genoeg over was. Op zich houd ik niet zo van dat geknutsel met eten, maar het vullen van vlees voegt echt veel smaak toe, en dat maakt dit leuk en interessant om te maken en mee te experimenteren. Wel wat werk, maar niet moeilijk.  Opletten: het zijn maar dunne lapjes, en die zijn snel gaar.

Voor de recepten:

Er bij jonge aardappeltjes en wat losse asperges met gesmolten boter en peterselie.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)