apr 062011
 

“Home Alone” kan ik natuurlijk even een pakje of zakje openrukken, maar meestal probeer ik juist iets nieuws uit. Als het mislukt, dan ben ik toch de enige die het weet.

Vanavond: asperges en bospeen met vanille. En een gegrild lamshaasje met een rode wijn saus. Fantastisch, vooral de groente.

Die maakte ik een jaar geleden ook, en ik was benieuwd of het nog net zo lekker was. Ja dus. Minder limoen en suiker, misschien zelfs maar een vleugje limoenschil is al genoeg. Maar die vanille, die is zo lekker, daar kun je echt niet op bezuinigen – één volledig vanille stokje ging er in.

Voor het volledige recept kijk je hier.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)