sep 122010
Een tijdje geleden had ik min of meer bij toeval een heerlijk garnituur van bleekselderij en mango gemaakt. Vandaag heb ik het getest met coquilles, en het blijkt nog steeds te werken.
- wat sla
- 2 el mango-tomaat salsa, plus 2 el mayonaise
- bosje kervel
- 1 rijpe mango
- 2 stengels bleekselderij fijngesneden
- zout/peper
- 6 coquilles
- beetje sojasaus plus honing
- neutrale olie
Garneer wat sla op twee borden. Snij 6 rondjes mango en leg op de sla. Meng rest van de mango met kervel, bleekselderij, salsa en mayo, plus peper en zout.
Maak papje van sojasaus en honing en haal de coquilles er door. Besprenkel ze met olie. Grill de coquilles in een grill pan. Maak de borden op.
PS trouwe lezeressen en lezers zullen zich wel afgevraagd hebben waar ik bleef. Ach, ik had een korte pauze gepland, is mijn antwoord, maar soms gaan de dingen anders.