jan 232010
 

Heel erg lekker, maar het zag er niet zo goed uit.

Neem voor twee personen vier ons wilde spinazie, haal de harde stukken weg en spoel goed schoon. Scheur of snij dan in kleine stukjes. Gooi het in een hete wok en schep rond tot het meeste vocht is verdampt. Dat duurt een minuutje. Leg op een verwarmd bord. Haal de vis uit de oven en leg er op.

Pieterman is een raar visje. Ik heb er al eerder over geschreven. Hij is niet zo populair maar overheerlijk. Ik bakte hem op de huid. Sommige vissen krullen dan op, en Pieterman doet dat ook. Dat wist ik niet. Als je eerst sneetjes in de huid maakt gebeurt dat opkrullen niet; volgende keer beter.

Verder is er niets bijzonders bij het bereiden van deze vis. Even op hoog vuur aanbakken en dan in de oven door laten garen ( 3 minuten op 200 graden).

We hadden er wat stokbrood en groene pesto bij. Prima!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)