aug 182010
 

De visboer had verse heek. Niet zo'n grote. Ik kocht drie moten. Verder mocht ik flink wat graten van hem meenemen, waar ik een bouillon van trok. Die gebruikte ik om een risotto te maken, maar ik pocheerde er ook een mootje heek in. De beide andere moten paneerde ik met een mengsel van kruiden, panko (broodkruim) en bloem. Deze bakte ik aan beide kanten in een laagje olie. Daarna mochten ze nog even in de oven garen.

Met risotto met verse doperwtjes (Risi e Bisi), een paar garnalen en coquilles. We vonden de gepaneerde heek het lekkerste.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)