nov 282009
 

Of misschien een aanzet tot een amuse, en moet er nog iets bij om het aan te kleden. Maar wat? Geen blaadjes munt s.v.p. …

Lekker dat ’t zo al is!

Per hapje:

  • 2 schijfjes beetje stevige appel, niet te zoet (bijvoorbeeld Jazz)
  • citroensap
  • half tl honing (van Leiderdorpse imker Jan Binnendijk — heel lekker)
  • optie: wat poedersuiker
  • 2 partjes Skeapsrond schapenkaas (zie hier onder)

… plus een prikkertje.

Verwarm de oven voor op 160 graden. Leg de schijfjes appel op een siliconen vel op de bakplaat. Besprenkel eerst met de citroen, tegen het verkleuren. Smeer dan in met de honing. Bestuif eventueel met wat poedersuiker. Laat ongeveer tien minuten bakken in de oven.

Doe de appel op een prikkertje om en om met de stukjes kaas. Lauwwarm opdienen.

 Tagged with:

  3 Responses to “Amuse met Skeapsrond”

  1. Bloemetjes? Bijvoorbeeld van de thijm of de oost-indische kers.

  2. Niet heel erg ‘economische’ suggesteis, maar de kok mag de restjes opeten: maak er een mooi torentje van mbv een kleine steker, zodat het strak oogt. Dan ziet het er strak uit en heb je wellicht geen toevoeging meer nodig?

  3. hai ik zou wat dragon erbij doen!

Leave a Reply to Edith Cancel reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)