jul 212008
 

We aten gisteren weer eens mosselen met eigen gemaakte mayonaise, maar ik heb daar al zo vaak over geschreven dat het opnieuw geven van het recept me overbodig lijkt. In plaats daarvan maakte ik een overzicht van wat ik zoal over mosselen schreef de afgelopen jaren.

Mosselen als tapas:

Mosselen in een salade:

Mosselen klassiek:

Mosselen met een vleugje Verre Oosten:

Mosselen in de pasta of paella:

Dat deze heerlijkheid grotendeels uit Nederland dreigt te verdwijnen is dit jaar al goed aan de prijs te merken. Voor kwaliteit betaal je op dit ogenblik meer dan 6 euro de kilo.

  One Response to “Mosselen”

  1. Heerlijke mosselen met spekjes en room gegeten gisteren. Wat te doen met de grote hoeveelheid overgebleven verrukkelijk vocht? Gewoon als soep opeten ? Of gebruiken als basis voor saus? Of…..

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)