apr 162008
 

Afgelopen dagen heb ik het rekje met verse kruiden wat gereorganiseerd. Citroenmelisse, peterselie, selderie, kervel, salie, rozemarijn, munt, oregano en rode basilicum (heel kwetsbaar) aangeschaft. De bieslook van vorig jaar doet het nog prima en de tijm van ruim 20 jaar oud ook.

Niet in beeld, maar wel heel handig en ook nog decoratief: een laurierstruikje. Binnen staat nog wat net gezaaide gewone basilicum te wachten tot ze groot genoeg zijn om naar buiten te mogen.

Ik weet dat heel wat culi’s met verse kruiden werken. Zijn er kruiden die ik nog zou kunnen aanschaffen? Dille misschien. Vroeger had ik ook dragon, maar dat gaat zo verschrikkelijk woekeren, en ik gebruik het nauwelijks.

Maak ook eens een kiek van je kruidentuin!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)