jan 262008
 

Voor het eerst sinds februari heb ik bijna een week niet geblogd. En ik was niet eens ziek. Maar het waren wel rare dagen. Afgelopen donderdag was mijn laatste werkdag. De rest van de maand maak ik m’n resterende vakantiedagen op en dan ben ik per 1 februari echt definitief weg en met pensioen. Dan denk je wellicht dat ik dat leuk vind, maar dat is maar zeer gedeeltelijk waar. Ik ga een aantal mensen zo erg missen.

Dus ben ik niet zo erg geïnspireerd geweest in het maken van eten. En daar komt even bij dat we het vanaf vandaag ook heel druk zullen krijgen met onze nieuwe huisgenoot.
Baduk

  4 Responses to “Even voorstellen: Baduk”

  1. he ome jan,
    wat is t toch een schatje die nieuwe aanwinst van jullie we komen gauw een keer op kraambezoek hoor.
    Wil dan wel beschuit met muisjes he lol

    nou succes ermee tot gauw

    groetjes en kusjes van miranda jordy en de kids

  2. Wat een snoepie! Veel plezier met jullie gezinsuitbreiding, deze keer geen krentenbrood maar een beetje chinees bruin (bestaat dat?).

  3. Wat een schatje! Elk nadeel heeft z’n voordeel en deze maakt veel goed, of niet? Een virtuele aai over z’n bol van mij. Groetjes,
    Martine

  4. Hallo!

    Via de site van Quodians had ik al foto’s gevonden van Baduk! Zij is het zusje van onze Luca (Quodians Zarah). Ik vind het leuk om te zien dat Baduk erg verschillend is qua uiterlijk in vergelijking met Luca!
    Heb zelf ook enkele foto’s online gezet mochten jullie geïnteresserd zijn!
    Je kunt ze bekijken via:

    http://www.mijnalbum.nl/Album=AXTP8DPG

    Groetjes Sylvia Spinnewijn
    uit Rosmalen

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)