jan 102007
 

Jullie hebben het misschien al gezien. Ik heb wel de goede witte wijn voor deze maand gevonden, maar niet de rode. Niet dat ik daar echt over treur, want wat ik wel meenam was de moeite waard!

Het is het grote broertje van de "Goat do Roam 2005" dat ik mee terug nam. Deze "Goat do Roam in Villages 2004" is echter heel anders van samenstelling. En een beetje duurder (tegen de 10 euro). We hebben er zondag erg van genoten: alleen al een heel aantrekkelijke geur bij het openen van de fles, en heel complex qua smaak. Heel mooi. Ik lees op diverse sites dat ik hem gerust een paar jaren kan wegleggen. Dat gaan we dan maar doen.

Nogmaals, ik ben niet zo’n wijnkenner, maar deze is een ontdekking. Ik ga er morgen nog een paar halen en die zet ik weg tot volgend jaar. En misschien vind ik morgen ook alsnog de kleine broer.

Nee, we hadden geen problemen met de schroefdop.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)