sep 262007
 

Kwamen Bo en Niels terug van een korte vakantie in Bulgarije, dus moest Pa gisteren weer even een kleine Chinese rijsttafel maken.

De rijst en de eend beschreef ik al eerder in een donderdags experiment. Het was natuurlijk niet helemaal hetzelfde, want dat is het nooit — ik kook dit soort gerechten uit de losse pols en volg zelden een vast recept. Zo zat er nu wat varkensvlees door de rijst en was de eend met veel meer paksoi. De volle bak is de Chinees/Thaise kip met citroengras. Daarnaast had ik nog snel wat garnalen met asperges en een saus gemaakt. Uit een pakje…

Het is eigenlijk veel te duur, 1,39 euro voor zo’n pakje van 120 gram, maar ze zijn erg lekker en vooral ook heel handig soms. Het recept is dan echt super simpel, wok je asperges, warm wat garnalen er bij op en verhit samen met deze saus. Tot opdienen warm houden op 70 graden in de oven.

  One Response to “Uit een pakje…”

  1. Afgelopen dinsdag stond ik in de supermarkt nog naar dit zakje te kijken en heb het niet gekocht. Volgende keer maar wel doen dus…
    Bedankt voor de tip.
    Martine

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)