sep 172007
 

Afgelopen zaterdag kwamen kennissen eten. Tja en wat doe je als je zeker wilt zijn iets lekkers te maken? Dan val je terug op een aantal beproefde recepten. Hieronder heb ik al de tomatensaus en het kalfsvlees met tonijn besproken.

Dit was het menu:-

Wat doet die Cuisipro rasp nu bij dit verhaal? Behalve dat ik de ragu nu met zelf gemaakte tomatensaus maak, rasp ik inmiddels ook zelf de kaas voor over de ragu. De rasp kreeg ik kado bij een abonnement op Wining and Dining — geen slechte deal. Het werkt fantastisch, nu heben we dus vers geraspte kaas over de pasta. Ik maak meestal een mengsel van peccorino en parmezaan.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)