sep 172007
Afgelopen zaterdag kwamen kennissen eten. Tja en wat doe je als je zeker wilt zijn iets lekkers te maken? Dan val je terug op een aantal beproefde recepten. Hieronder heb ik al de tomatensaus en het kalfsvlees met tonijn besproken.
Dit was het menu:-
- bruchetta met diverse soorten beleg
- insalata di cornetti, nu met een wat grotere verscheidenheid aan groentetjes en dat werkte prima
- vitello tonnato
- pappardelle met ragu gebaseerd op onderstaande tomatensaus
- koffie met Italiaanse koekjes, bonbons en grappa toe.
Wat doet die Cuisipro rasp nu bij dit verhaal? Behalve dat ik de ragu nu met zelf gemaakte tomatensaus maak, rasp ik inmiddels ook zelf de kaas voor over de ragu. De rasp kreeg ik kado bij een abonnement op Wining and Dining — geen slechte deal. Het werkt fantastisch, nu heben we dus vers geraspte kaas over de pasta. Ik maak meestal een mengsel van peccorino en parmezaan.