nov 142007
 

Raar dat je de prei niet ziet op de foto. De basis voor de saus bestaat uit 3 fijngehakte ansjovisjes, 3 fijngehakte tenen knoflook een een fijngehakte flinke ui. Aanbraden met olijfolie. Aanvullen met wat zeevruchten en even gaar laten worden.

Daar gingen de goed schoongemaakte ringetjes van een mooie maar zanderige prei over heen.

Zacht zetten. Wat ik voor de rest gebruik is restjes. Dit keer had ik nog een mootje tonijn (apart gegrild) en frituurde ik daarnaast 6 ringen inktvis. Maar je kan daar natuurlijk zelf iets anders voor kiezen. Tesamen met wat "verse tagliatelli" van AH ( 4 minuten koken) en door de saus mengen en weer opwarmen. Voila. het is echt heel simpel.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)