jul 222007
 

Weer terug na twee weken werken in Israel. Onze gastheer had een wat eigenaardige smaak wat eten betreft, dus aten we vooral veel geroosterd vlees, humus en pita-broodjes. Nu is het aanbod buiten de mondaine steden als Tel Aviv ook weinig gevarieerd, maar zelfs in Jaffa wist hij ons mee te nemen naar eetgelegenheden die dit soort eten aanboden — hooguit wat beter van kwaliteit dan in het stadje Rosh AhHayin waar wij verbleven.

Dus voorlopig ga ik het weer even gezond aan doen:-)

De wijnen waren overigens erg lekker, maar zelfs in de supermarket behoorlijk aan de prijs.

Buiten een wijntje nemen in een drukke straat in Tel Aviv.

Koffiekannetje in een restaurant in Jaffa.

  3 Responses to “Eten in Israel”

  1. Welkom thuis. De laatste tijd hoor ik regelmatig iets over Israëlische wijn. Wat vindt u van de kwaliteit? Misschien moet ik m’n collega’s in Israël eens vragen een flesje voor me mee te nemen.

    Groetjes,
    Martine

  2. Een beetje laat, maar van harte welkom thuis.
    Het koffiekannetjes is fascinerend. Moet ik me bij de koffie iets voorstellen als “Turkse” of “Griekse” koffie? Of Noord Afrikaans?

    Groet, Paul

  3. @paul: ik drink ‘s-avonds nooit koffie, dus ik zou het echt niet weten :-) De bijbehorende kopjes waren miniscuul, en het restaurant was min of meer Marokkaans…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)