sep 262007
 

Sylvia verraste me maandag met een recept geïnspireerd op de delicious van oktober. Bij de couscous had volgens het recept vis gehoord, maar dat zag er ‘s-maandags in de winkel uit alsof het het hele weekend in de vitrines had gelegen, dus werd het kip. Kip in provencaalse kruiden, in een braadzak, het was echt een heel goede keuze bij deze couscous.

Pagina 113. Komijn, koriander, knoflook, ui, véél citroen (zowel rasp als sap), peterselie en couscous. En laten we de tomaten niet vergeten. Dus eigenlijk meng je een sofrito met speciale kruiden, citroen en couscous. Simpel.

En dat was toch lekker!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)