apr 152007
 

Tenslotte aten we vanavond de aardbeien uit een eerder recept:  aardbeien opgeleukt met wat azijn en peper (je kunt de suiker zelfs weglaten). Wat is dat toch lekker.

In deze kom staan ze nog een uurtje te marineren. We kochten die kom zelf bij een heel klein pottenbakkertje in Sevilla. Net als trouwens de kom met de 18 kwartel-eitjes — ook die komt uit Sevilla.

  2 Responses to “Aardbeien anders”

  1. Peper ???

  2. Ja, inderdaad, een flinke draai zwarte peper uit de molen! Als je dit recept de eerste keer aan mensen voorschotelt, kun je de suiker er ook beter in houden, tenzij de aardbeien heel zoet zijn. Maar de peper hoort er echt bij! Ik weet niet waarom, maar het heeft iets van — wow — als je het proeft.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)