dec 152006
 

Ik verheug me op aanstaande zondag wanneer ik twee bijpassende gerechtjes ga maken die ik heb verzonnen voor bij deze twee wijnen. We gaan echt proeven!

Ik bestelde ze afgelopen week, en ze arriveerden dinsdag. Goede service van Udo Göebel van Wine Matters. Ondanks dat-ie meldde op z’n weblog dat hij problemen had met de PC en de mail, er kwam "een oudere heer" langs zoals Sylvia het formuleerde, die met trots de "Wine blogging wijn" kwam overhandigen. Ik heb wel een beetje te doen met de kleine ondernemer die veel verstand heeft van zijn prachtige waren maar telkens het gevecht moet aangaan met de middelmatige software van de firma MS. Schrale troost dat zelfs in een grootschalig bedrijf als het onze — we hebben tientallen experts rondlopen voor de PC ondersteuning — we soms tegen een probleem aanlopen op de PC dat we alleen na veel hoofdbrekens kunnen oplossen.

Maar ik heb nu ook een probleempje, ik weet niet zoveel van wijn, en aan de etiketten kan ik echt niet zien welke wijn de "wooded" is, en welke niet. Het enige verschil is de dop. Zal ik het straks zelf ontdekken? Of geeft iemand mij een hint?

  One Response to “Wine Blogging Woensdag December 2006”

  1. Die dikke, dat is de wooded. Maar misschien wist je dat al..-:)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)