aug 022006
 

Ik denk dat ik maar mee ga doen deze maand. De rode wijn is toch bijna op en ik zou al langs de AH gaan vanavond. Dus dan meteen ook maar een flesje (of twee) 2005 Beaujolais van Eugéne Loron en een 2005 Mâcon van Honoré Lavigne meenemen.

Het zal een probleempje worden voor me hier een (of meer) goede recepten bij te zoeken en te koken. Wat betreft het zoeken: ik ben de laatste tijd nogal veel met Spaanse recepten bezig, en daar lijken deze wijnen niet zo bij te passen. Wat betreft het koken: ik ben de weekendkok, maar de komende weekeinden is er weinig ruimte in de agenda voor een goede gemeenschappelijke maaltijd. Sylvia treedt de komende tijd op in de verborgen stad van Fields of Wonder, 3 weken lang van donderdag- tot en met zondagavond.

Ach we vinden vast wel een plekje. Voor wie een suggestie heeft voor een leuk recept met deze wijnen is het commentaar open!

  One Response to “Wine blogging wednesday augustus”

  1. Ik wacht in spanning op je proefnotites m.b.t. WBW-3

    Ed van Wijnerij

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)