nov 182006
 

Vrienden die aan de ander kant van het land wonen en die we dus veel te weinig zien kwamen even langs. Snel dit gemaakt:

  • 1/2 casinobrood lichtbruin. Snij de korsten van de boterhammen af
  • 2 ons gerookte zalm
  • klein pakje monchou
  • tuinkers
  • beetje bieslook
  • zwarte peper

Rooster de boterhammen in een broodrooster. Bestrijk elke boterham met monchou. Leg op 1/3 van de boterhammen gerookte zalm met daarop ruim tuinkers. Leg op de volgende 1/3 de rest van de gerookte zalm met een beetje fijngesneden bieslook. Draai wat zwarte peper over de zalm.

Maak dan een stapeltje van drie boterhammen. Snij deze in vieren en zet ze vast met een prikkertje.

Zoals je ziet kwam ik een boterham te kort:-)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)