dec 142005
 

Voor 4 personen

Basis tomatensaus
Dille
Vermouth
Rode paprika
Peterselie (fijngesneden)
3-5 ons pasta (hangt af van hoe hongerig je bent)
750 gram schaal en schelpdieren
Stuk stevige vis van 300 gram.

Ik begon met de basis tomatensaus, zie hier. Daarvan is ongeveer de helft nodig. Zeef de saus en maak op smaak met wat dille en een scheut vermouth. Warm de paprika (in stukjes gesneden even mee).

Zorg dat het water voor de pasta al kookt tegen deze tijd.

Voeg de schaal en schelpdieren toe aan de saus en warm weer op. Houd warm (in de oven bijvoorbeeld) als dat nodig is. Bak apart de vis, verdeel in 4 stukken en houd deze ook warm. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Meng de pasta door de saus. Dien direct op de borden op, doe er bovenop op elk bord een stukje vis en garneer met de peterselie.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)