jun 192005
 

2 hardgekookte eieren
50 gram gekookte garnelen
zout, peper
wat fijngesneden peterselie
een mooie olijfolie

Haal het geel uit de hardgekookte eieren en prak het fijn. Klop het met een beetje olie op (gebruik eventueel een keukenmachine) tot een dikke mayonaise. Voeg geleidelijk meer olie toe tot je een mooie gladde massa hebt. Maal de garnalen en het eiwit zo fijn mogelijk in de keukenmachine en voeg het toe aan de mayonaise. Op smaak maken met peper en zout en bijvoorbeeld peterselie. Denk bij andere gerechten aan andere smaakmakers, bijvoorbeeld worcestershiresaus en tomatenketchup.

Gebruikt als garnering op de asperges.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)