mei 292005
 

Ook de saus is al zaterdag gemaakt.Met een goede basis tomatensaus kan je nog veel kanten op. Eerst de ingredienten:

  • 2 blikken tomatenblokjes
  • 4 rode uien (kwart ringen gesneden)
  • 6 tenen knoflook (fijngehakt)
  • 1,5 eetlepel wijnazijn
  • 1,5 eetlepel suiker
  • 1 gedroogd chili-pepertje (fijngesneden)
  • 3 eetlepels olijfolie

Fruit de uien en de knoflook langzaam in wat olijfolie, zeker een kwartier tot alles heel zacht is. Voeg alle andere ingredienten toe en laat nog zeker een kwartier langzaam inkoken. Deel de saus op in de benodigde porties, doe het teveel in de vriezer voor later.Je kunt de saus ook zeven, maar dat vind ik persoonlijk niet nodig.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)