jun 062005
 

Had gisteren m’n dag niet, zal ik maar zeggen. Anderhalf uur in de keuken gestaan en het was wel lekker, maar toch … niet goed genoeg voor zoveel werk. Laat ik de NUON maar de schuld geven. Zaterdag was de stroom al twee keer een half uur uitgevallen, er was verderop ergens een probleem volgens de helpdesk. Zondag knipperde het weer regelmatig. En ja hoor, zondagavond weer een half uur geen stroom.

Een toetje waar je geen stroom of gas voor nodig hebt. We kwamen het recept tegen en hadden toevallig aardbeien in huis. Meteen maar geprobeerd, en het is echt bijzonder.

250 gram aardbeien
2 eetlepels balsamico-azijn
1,5 eetlepel suiker
zwarte peper uit de molen

Aardbeien schoonmaken en in kwarten snijden. Suiker en azijn er door heen mengen. Een uur laten staan buiten de koelkast, zo nu en dan voorzichtig door elkaar scheppen. Voor het opdienen even een flinke draai zwarte peper uit de molen erover heen.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)