jul 082017
 

Roze gestreepte bietjes, geel-oranje bietjes ze smaken misschien net zo als de gewone maar ze kleuren beter bij van alles. Om de zoete smaak te accentueren worden ze vóór het garen al geschild. Dan zonder enige toevoeging vacuüm verpakt en 90 minuten op 88 graden in het sous-vide bad.

Voor het recept met sinaasappel  moet je na afkoelen een bietje in dunne plakjes snijden, bijvoorbeeld met een mandoline.  Een of twee sinaasappels schillen, ontvellen en ook in dunne plakjes snijden. DSe plakjes biet met wat olie aanmaken, dan mooi op een bord leggen gevolgd door de sinaasappel. Het geheel afmaken met sesamzaadjes, snippertjes dragon en wat druppels echte balsamico.

Heerlijk!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)